Naval Proporties © 2010

 

 

 

 

En pärla vid adriatiska havet!

 

 

 

Varför köpa fastighet i Istrien?


Det finns många idéer om var man skall köpa sin utlandsfastighet. Givetvis tycker vi att du skall välja Kroatien och Istrien och att det finns ett antal goda anledningar till det.
För det första så ligger Istrien relativt nära Sverige. Knappt 130 mil från Rostock till Norra Istrien. Det fungerar t.ex. att köra från södra Sverige på en enda dag. Frukost i Rostock och middag i Istrien!
Det går att transportera sig på ett antal andra sätt också. Ta tåget eller biltåget. Flygplatser finns det gott om med Pula och Trieste inom ca.5 mils avstånd. Lågprisflyg finns dessutom till Venedig, Zagreb och Ljubljana varifrån det är lätt att ta en hyrbil eller lokala transporter.

Prisbilden är en annan viktig faktor. Fortfarande är det mycket billigare att leva i Istrien än i Sverige. Detta gäller det mesta. Att äta ute är mycket prisvärt och utbudet av bra matställen är mycket stort.
När det gäller mat så är det italiensk mat som gäller. Vi befinner oss ju också i gamla Italien. Inte bara maten andas Italien, det gör också mycket annat och språken som talas av alla är Kroatiska och Italienska. Därutöver kan de flesta engelska och tyska så det är lätt att ta sig fram. Det Istriska folket är dessutom känt för sin öppenhet och gästvillighet.

När det gäller fastigheter så är också där prisbilden gynnsam. Lägenheter i mycket attraktiva lägen finns för en rimlig peng.


 

Kontakta oss så berättar vi gärna mer samt svarar på era frågor.

 

 

 

 

Mängder av olivträd! Vissa riktigt gamla.

 

 

 

Bara ta det lugnt i vackra omgivningar.

 

 

 

Skål!

 

 

 

Härliga bad.

 

 

 

 

 

Naval Proporties kan fastigheter i Istrien!

 

 

 

Bostäder, affärslokaler mm. Hitta det som passar dig.

 

 

 

Kontakta oss:

Mail: ps@narval.se

Tel: +46709184131

Adress: Narval

Patrik Söderlund

St Råby 111 Månstorp

22478 Lund