Naval Proporties © 2010

 

 

 

 

Varför Narval?

 

Vi är experter på fastigheter i Istrien! Bostäder, affärslokaler mm. Vi hjälper dig hitta det som passar dig bäst. Kontakta oss så leder vi er rätt.

 

 

Patrik Söderlund      

 

 

Företaget som ger trygghet!

 

  • I en mångfacetterad värd av fastigheter där alla vill ha det bästa och det rätta, att hitta önskehuset. Drömvåningen eller en affärslokal. Vi hjälper våra klienter realisera sina drömmar. Du kanske inte vet var du skall börja leta? Eller hur du skall gå till väga?  Narvals roll är att hjälpa dig, från de första funderingarna till slutförd affär och nöjd fastighetsägare.

  • I fastighetsaffärer är ansvarstagande och kundförståelse samt kunskap om lokala förhållanden extremt viktigt. Att ha de rätta kontakterna och att veta vem man kan lita på och naturligtvis att ha tillgång till de rätta objekten. Spara tid och gör samtidigt din resa mot ett eget Istriskt boende till en angenäm och rolig upplevelse!

  • För oss är varje kund unik, speciell och viktig. Allt tar sin början i dig och dina önskemål.

  • Med det som bas kan vi påbörja sökningen efter din fastighet. Vi påbörjar varje kunduppdrag med kunskapen och övertygelsen om att vi kommer att kunna tillfredställa dina önskemål och därigenom göra processen till en angenäm resa. Och det gör vi hela vägen! Vi driver processen framåt och tar aktiv del i alla steg. Vi tar dig tryggt och säkert genom kontraktsskrivandet ända fram tills du står som ägare i ”landsbook”.

  • Det är här vi skiljer oss från andra byråer. Vi tar ansvar hela vägen från den tidpunkt när du för första gången knackar på vår dörr tills du stiger in i din nya lägenhet eller hus. Vi skapar trygghet och tar hand om allt det praktiska förutom det slutliga valet av fastighet. Det beslutar du bäst själv. Det övriga tar vi hand om. Vi har erfarenheten av att jobba med svenska kunder och har visat detta genom åren med nöjda kunder som rekommenderar oss vidare.

  • Vårt sätt att arbeta är det som fungerar. Vi erbjuder våra kunder en säker fastighetsaffär och vi är närvarande hela tiden. Också efter kontraktsskrivandet med de tjänster som då kan dyka upp med t.ex. försäkringar, renoveringar, förvaring av nycklar, och också om det blir aktuellt, uthyrning av din fastighet genom vår turistbyrå.

 

 

 

 

 

 

Naval Proporties kan fastigheter i Istrien!

 

 

Bostäder, affärslokaler mm. Hitta det som passar dig.

 

 

 

 

Kontakta oss:

Mail: ps@narval.se

Tel: +46709184131

Adress: Narval

Patrik Söderlund

St Råby 111 Månstorp

22478 Lund